Wednesday, September 19, 2012

Twitter Diaries #1

Selamat Malam sayangg~~

kadang kadang terasa hot bila follower kita lagi ramai dari orang yang kita following kan?
hehehehehe...

ada benda nak di cerita pasal twitter ni..
memandangkan ni Post pertama pasal twitter dalam Destiny Hope ni,
so, aku akan compilekan moment terindah..
haaaaaah! nampak kan sweet tu?
tak lah moment terindah sangat,,
just simple simple simple je..

okey, pasal twitter,
yang paling best sekali adalahhhh..


haaaaah! dah nampak permainan dia??
ke tak nampak lagi..
cer try zoom abis abis gambo tu..
tengok la follower ioollls yang ke-2 dari atas tu.. he3

kes ni dah lama jadi,
just nak berlagak je sekarang ni.. haha
 sekarang ni, tengah tunggu Miley Cyrus, Najwa Latif ngan The Wanted follow aku..
ingat senang ke aku nk follow orang?
oouuuhhhh,, bajet bajet~~~~


okey, untuk malam ni, kes twitter,,
nampak tak trending kat Malaysia malam ni?
trending pasal kenegerian sikit.. haha


tak payah nak nampak sangat permainan tu yeee..
haha..
orang johor ni batak batak je lebih... Bajet Legoland la tuu..

wooooooooooiiii! yang penting negeri ko ada ke?
hahahahaha...
ikut suka dorang la nak buat kat mana pun..
jelesss letteww...

tadi pernah jadi 1st trending kat Malaysia la,
tapi tak sempat nk printscreen,
tau lah kan,, ioollss dah start ad kerja rumah sekarang...
oouuuhhh bajet bajet lagii~~~~


*tepuktepuk 
tu tanda dah habis kan?
he3..
kbai :)



#QuoteForToday : The greatest happiness depend on what you think
for sure, people all over the world nak happiness kan?
happy di dunia dan di akhirat..
cer try pilh nak bahagia dunia ke akhirat??
kalu pilih nak bahagia akhirat, kan lebih baik kalu nk bahagia dua dua skali..
ye tak??





Monday, September 17, 2012

Motherfucker

first of all, please review this first
Motherfucker with Wikipedia

Motherfucker with wikipedia?
hahahaha...

Dah baca?.. motherfucker atau lebih sinonim dengan orang melayu kita sebagai KEPARAT ataupun PUK!M@*... lebih dikenali dikalangan pengguna Twitter sebagai POH-KEH-MAK,, haaah!
aku pun tak tau kenapa word tu digunakan untuk bersosial dikalangan mereka(bukan aku,, aq budak baik) *tiputipu

*seperti biasa, ayat yg di bold dan dikalerkan dgn rona warna hati menyatakan ia satu DOA.. :D

Ataupun korang pernah dengar lagu Nicki Minaj yang bertitlekan Starship??
haaaah! jangan tertipu dengan dorang.. tu semua agenda ILLuminati.... *ayoookkk tak tauuu

apa korang ingat lagu tu berkisarkan tentang Kapal U.F.O ke?
haha.. korang tengok liriknye betul-betul..
lagi sekali itu semua agenda ILLuminati... *ayook tak tauuu... :P

About Motherfucer
errrmmmm.. Pakcik Wiki tu cakap Motherfucker sebagai kata hubung (ayat kene sopan) Mother (MUM) Fucker (FARAJ),,,
nampak kan ketidaksopanan die??
so, budak-budak zaman sekarang lebih sinonim menggunakan perkataan tu ketika marah/lapar dan dahaga..
betul! serius,, sebab iooolls pun pernah cakap..haahahahaha...

tapi sekarang, iooolls nak berubah, kurangkan penggunaan kata-kata kesat untuk kebaikan diri iooolls dan keselamatan bakal bini ioolls.. haaaaah! gempak kan?

so, awak semua termasuk juga pak polisi yang bekerja siang ataupun shift malam, kurangkan lah,,, ermmm.. bukan kurangkan, tapi buanglah kata kata kesat tu dari diri anda... bukan perkataan tu je, termasuklah perkataan perkataan lain yang macam b@b!,$!@L dan se-ibaratnya... haaah! terukkan bahasa melayu aku? hahahaha...

Sesungguhnya kebaikan seseorang itu datang dari hati nurani mereka sendiri..
bukan sebab orang lain aw, orang sekeliling cuma menjadi batu loncatan je kat kita untuk memilih jalan yang STRAIGHT or GAY or LESBIAN... hahahahhahaha

Pesanan ni MEMANG (lihat tu, aku dah marah..) untuk mereka-mereka yang sering menggunakan bahasa-bahasa sedemikian.. untuk aku jugak okeeeyyyhhh..
okey2, dah habis... *tepuk tangan

#QuoteForToday : Be Realistic and be Materialistic as well~
hahaha.. nampak tak permainan quote tu??..
mean, jangan lah ketinggalan fashion, bukan nya fesyen yang keterlaluan,... kadang kadang tu, manjakan lah diri anda untuk ber shopping.. treat ur mind macam bershoping or makan mewah-mewah once per month.. barulah tak kusut nanti... tapi mewah ngan bershopping tu ikutlah keperluan k...
jangan nk bershoping kat JPO, memang bankrupt la mak ayah ko.. mak ayah aku pun ambik kunci kereta bila aku nak pergi JPO.. hahaha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...