Thursday, July 28, 2011

Good Luck Malaysia!


Hye!.. post kali ni mmg semngat berkobar-kobar gile... sbbnye, malam ni la penentu yg Malaysia dpt ke tak ke-pusingan seterusnya bagi kelayakn ke Piala Dunia FIFA(FIFA WORLD CUP) kt Brazil 2014...
wohooooo00.. rase berdebor pun ad ni, xsabo tggu malam ni..tp sayang skali~ aq xdpt pergi,Parents aq xbg green light..he3..dorang cakap "ape kate kite satu family tengok ramai-ramai depan tv pastu sentap KFC skali, amcm? best x? lg best dr melol0ng sampai kluar anak tekak kt stadium uh"..
haaaah! kecewa berbaurkn happy ad jugak terlintas kt akal aq,, haha lebih baik aq spend mase aq ngn family kt rumah kn? lg sy0oo0ok!

okey! pertemuan malam ni merupakn pertemuan Hidup Mati(matiii lagi tuuu~) squad kebangsaan kita kerana Singapura mendahului sbyk 2 gol (byk tuu, mne nk cari?).. tapi jgn risau, aq stiLL trust kt squad Malaysia..and aq Hope sgt kita(kita?? mereka laaaa) dpt kalahkn Singapura(xyah bajet sgt kalu leading 2 gol)..hahahhaa
kepada PLAYER Harimau Malaya  mcm Aidil Zafuan,Fadhil Shas,Mahali, Asaruddin (Bat Malaysia) korang kene pandai jage skit benteng uh... jgn kasi dorang lepas (ceeeeeeeeeehhhhhh~ mcm K.Rajagobal aq ni..he3)
kt Middle Player (orang pangill middle ke?) pemain tengah la tu, Syafiq Rahim,Ismail Faruqi,Syakir Saari,Badrol Bakhtiar,Amar Rohidan,Gurusamy..korang buat betul2.. korang tonggak nk nk skor gol nt.. he3... Atlet harapan nk gol pulak S.Kunalan(wing kanan) ngn Amirul Hadi (wing kiri) haaaaaah!! korang pndi tackle dorang uh, pastu truss pass bola kat Safee Sali uhhh..(cehhhhh mcm senang je).. hahahha... 

ok2,, tu just kata2 semangat untuk dorang,he3.. pepehal aq bangga Jadi Rakyat Malaysia!! (MERDEKA!!!!!) hahahah.. 
lagi satu, aq mmg xrase kehangathn kt Stadium uh nt.. hmmmm.. xpe2.. untuk penyokong Malaysia kt stadium nt, korang mesti jerit kuat2 aw! bg gegar!!! hahahah.. untuk Singaporean, korang doa byk2 k.. he3.. (aq xckp dorang kalah) hahahahahhaha...

Penyokong2 Malaysia, pastikn korang bg Gamat mcm ni
eh3.. semangat btul ni... seyes best kalu ad aq skali.. HAHAHAHAHHA 


aq harap Bendera ni lg byk dr  Bedera Singapura malam ni..he3


haaaaaaah!!! yg ni die hard fan Malaysia team football.. hahahha.. semangat x die??
kwn aq ni.. Kay Leman name die..ganas kn??

GOOD LUCK MALAYSIA!!!!

ok~
tu je.. thnx :D

12 comments:

Faten @ MB said...

semangat.! ;p

Hasrul Hazrin said...

yeah!!!!!!!!
(semangat ni)
hahahahahhah

k-rule said...

singapore xbest

Hasrul Hazrin said...

kite nengok mlm ni.. he3

zureen said...

semuanya salah sharbinee! mencik!

Hasrul Hazrin said...

a'ah en...anak gopal uh la yg salah sbb xbg APek jdi goalkeeper mse 1st round..he3

faidah misnan said...

wahhh . . ..
bagus2 . .
semangat . .
heee . . >.<

Hasrul Hazrin said...

faidah: hmmmm.. Malaysia dh kalah br ko nk semangat2.. haissshhhh... tp xpe, nt aq hntr proposal aq kt k.rajagobal.. bg aq pulak yg maen.. hahaha

IMANSHAH said...

kalah la..sedihs

Hasrul Hazrin said...

xd rezeki la nk tamtkn kemarau FIFA kt Malaysia.. hahaha

YIENN said...

so sad..:'(
kite kalah..tp xpe kalah brmaruah...
gogo malaysia..
yeahhhh....

Hasrul Hazrin said...

yg penting 1st gol malaysia laaa.. nevrmind laa... xd rezeki nk msuk fifa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...