Thursday, July 21, 2011

Mesej di sebalik logo YAHOO!

nahhhhhhh... ni post lain dr yg lain.. bukan pasal diri aq.. haaah!


kalu ckp pasal yahoo! sume org taw,, satu dunia taw,haha.. yahoo! ni lbih dikenali dgn ymail die je.. kebanyakkn org hnye login ymail sbb nk register acc di web2 tertentu... haaah! pastu dorang biar je laa ymail uh tak "berlog-in" dgn lamanya smpi  xprnah terfikir pun dorang nk check email,.. 
haaaaaah! dh melalut byk ni,,, hahahaha bkn pasl ni nk cite, tp pasal ad  Message di sebalik logo yahoo! niyh... cbe korang try bukak kt browser korang, pastu masuk web yahoo.com ... then, korang nmpk x logo pling besar YAHOO! kt ats skali uh... cbe korang tekan yg tanda seruan uhh.. (!) ..
hahahaha.. kalu nk gelak, gelak r... ha3..
aq pun br taw hari ni... aq berblogging kt page just khai td...
seronok arn?.. cute lgg.. hahahaha


3 comments:

kaka aiqah said...
This comment has been removed by the author.
kaka aiqah said...

hhhahahha k2 ak da tkn td kluar bunyik yahoooooo!!!

Hasrul Hazrin said...

hahaha...
k2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...