Saturday, August 20, 2011

Bernilainya Harga Seketul Ayam

Assalamualaikum...

Hari ni update siang-siang buta... sebab perut dah laparrr sangat siang-siang ni..
HAHAHA..
puasa kene ikhlas k.. 


wokey.. 
hari ni abang cute tak dapat rasa nikmat SAHUR..
yelaaa, aku tak la dapat nak rasa McD macam orang ni sahur pagi tadi..


Nama beliau Ashikin.. nickname eykin,ekin or comell..
kan ekin??

dah,dah,dah!! aku taw die comel, tak payah tengok lame2 gambo die..
nanti die kembang,. sume part jadi spare tayar balik..
lepas tu nanti angkat kening kt aku.. kan ekin?
HAHAAHAH...


korang tau tak kenapa aku tak sahur tadi??
aku pendekkan cerita je la eh..
kami sekeluarga bangun pukul 5.00 pagi,pagi tadi...
lepas tu, abang aku still nak makan nasi paprik..
suro la die beli sendiri.. kirim sekali harung..
haaaah!! die balik pukul 5.30 pagi..

paisehhhh punya mamai lagi, aq bagun pukul 5.40 pagi..
mase tu laa nak basuh muka,hilang kan taik gigi dengan gosok gigi..
dah xsempat ni nak sahur aku cakap dalam hati..

tiba-tiba...
nak niat nak ratah ayam paprik tuuuu..
baru gigit hujung-hujung..
Allahuakbar,Allahuakbar..

Arrrrrggggggggggggggghhhhhh!!!!

"dalam hati aku cakap"
*pak bilal!! kenapa awal sangat!!!??*






rugi siot!!!


2 comments:

ashikinzulkefli said...

errr, mengada lah hasrul!
nt akuu letakk gamba kau pulak lah . HAHAHA.

err, ayam tuh sayang.
aku pantang ni makan takk habes !

Hasrul Hazrin said...

@ekin
no komen laa ekin..he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...