Friday, August 5, 2011

Contest : Raya Datang Lagi

Wow!! first time aku join contest.. harhar.. minta-minta ada rezeki yer..
*tadah tangan ramai-ramai... amin.. :D

ok, first of all aku nk ucap tahniah kat ABG Telaga Putih Works dan rakan kongsinya Budak Separa Matang kerana berjaya mewujudkan contest yang senang dan gampang ini...dan aku proud dgn se-proud2nya menjoinkan diri dalam contest ni...
*tepuk tepuk lagi...


he3... aku dengan excited-nya terus membuka portable adobe photoshop CS5 yg baru di download secara PIRATE-nya ke dalam laptop aku.. hahahha




wokey~ kita start men-join contest yaaa.. he3






 right-click ---> open link in new tab -----> join sekali yeee~


kad raya yang aku copy dari PakCik Google punye Store... aku edit la taruk gambar aku.. he3..
cutekn??

cute kan,kan,kan??
hahaha
nampak tak ada dua Asrul kat situ?? sorang yg baju biru,sorang lagi yang baju kuning..


yeah!!! then,officialy tagged to my partners..

and, for all the rest yang tidak di-tag(jangan cakap aku kejam)hahahahha, kalau korang nak join click kat sini.. mana tau rezeki korang ke dapat duit raya tahun ni... he3..


17 comments:

kaka aiqah said...

ak nk joint wey plessss

Hasrul Hazrin said...

haaaah!!! kalu nk join,ko tekan kt banner contest uh untk panduan.. he3..
jgn lupe tag name aq skali.. bg aq femes ya sepupuku yg dumiLLL :D

AiDa SyaFiQa said...

''cute kan,kan,kan??
hahaha
nampak tak ada dua Asrul kat situ?? sorang yg baju biru,sorang lagi yang baju kuning..''

haha..perasan cute!!

apa pun gud luck yer..dapat duit raya kasi aku jugak!

Hasrul Hazrin said...

suda la aida... xpayah nk tacing sgt kt aq.. geli doe.. hahahah

amir fadhli zainal abidin said...

that was a awesome...smart beb...

.embun. said...

adik muda setahun kalau letak pic kite chances untuk kamu menang adalah tinggi.hahaha ;p

Hasrul Hazrin said...

seyh: hahaha.. join sekali aw..

kak embun: o0o0o0o. ye ke??..

ashikinzulkefli said...

hasrul , kalau tagged kene join lag ea? hehe
cantekkk kad raya!

Hasrul Hazrin said...

eykin: hahahaha... xd r.. suke ati r nk join lg ke x.. harhar.. kad raya ni ehsan pakcik google laa.. :D

Noriko Miyosyi Aizawa said...

yeahhh...comey2...keep it up :)

Hasrul Hazrin said...

noriko: haaaaah!!! terima kasih-terima kasih...

ciksyiqin said...

carik kad raye yerk.. ha nieh.....
http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/contest-raya-datang-lagi.html

Hasrul Hazrin said...

hahahah...ok2

ciksyiqin said...

ade jerk.. huhu... saje awww takutkn... huk3...

Farhanah Mokthar said...

Kenapa kad raya ni lawa sangat?? hee.

Hasrul Hazrin said...

farhanah: bukan sy yg mintak.. he3 :D

Telaga Putih said...

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...