Monday, August 8, 2011

Contest:Kami Datang Nak Duit Raya..

Assalamualaikum...
hari ni aku buat satu lagi keputusan untuk menyertai contest lagi!!! untuk apa?? nak kumpul duit raya laaaaa..hahaha
kalau ada rezeki, Alhamdulillah.. kalau tak de,hmmmm bukan rezeki aku la tu..
contest ni senang je, korang just buat kad raya sendiri (homemade)...

wokey.. kite start men-join contest..
contest ni di held-kan di blog Kak Anis Melon kita yang cute (nak bodek ni~).. hahaha
untuk maklumat lanjut klik banner contest ni...

right click ---> open link in new tab ---> tenung dan baca betul-betul ---> kalu suke, join sekali :D ....


click new tab untuk hasil yang GIANT!!!

p/s: cute kan aku mase kecik2??..

dan, tag sampai kepada yang bertuah... he3
(jangan marah azi)...


done..
:D

6 comments:

anismelon said...

hehehe..nice nice..kretip..tenks erk sebab sudi join..:)

Hasrul Hazrin said...

join sebab nk duit raye,..he3
welcome.. thnx sbb bg join..
:D

Deq said...

chubby??? huh! :P

Hasrul Hazrin said...

xchubby eh??
hahahha

Muhammad Aziazfar Bin Mohd Jamal said...

aku terpilih... sgt bertuah raser nyer...

Hasrul Hazrin said...

xpayah mengada laaa
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...