Monday, August 15, 2011

Demi Nokia,PS dan £300..

Assalamualaikum...


Halo0o0o0o0o0opppppp...
ni abang nak tanya.. adik-adik ada SKYPE tak??
HAHAHAHA..
ada tak?? kalau ada, add abang kat hasrulhazrin27 ye.. 

huh! lagi 1, aku nak cakap, aku pengguna skype yang baru..he3
hari-hari la aku skype-ing..HAHA..
nak join? sama-sama lah kita gamatkan keadaaan dengan menge-CHAT-kan diri anda bersama
abang CUTE ni..HAHAHAHAHA


okey! kita masuk halaman entry kita..
korang ada dengar berita pasal pelajar kita (Malaysia) kene buli??
bukan kene buli lar.. maksudnya kena serang..
serang!!!! he3..
makna kata, kene rompak senang cerita..

diammmmm je, korang tau tak ni??!!!!
tengok video ni untuk maklumat lanjut..
tahun ni tahun yang banyak kes bagi nama Ashraf.. nak tahu kenapa??
fiki-fikir la ya..

okey...

yang ni beginning of the story...

korang nampak tak mamat London yang bajet baik lepastu songlap kat beg Abang Asyraf tu??
nak tengok muka die??

nama diberi Reece Donovan

hensem tak??
eeeeeeeee,, aku lagi cute laaa..HAHA..

macam **** kan bila kita tengok mamat ni lah macam penyelamat ashraf uh,tapi...
harapkan pagar,pagar makan PUDING..
rupa-rupanya dia la yang beria-ria nak merembat handset Nokia,Sony PSP, ngan duit bernilai £300 (RM1,465)... Reece Donovan didakwa menjadi anggota kumpulan yang menggambarkan dirinya sebagai seorang lelaki yang baik semasa dia membantu Ashraf yang berdarah selepas rahangnya dikatakan dipukul oleh sekumpulan pemuda.


macam good-good je kan??


video bawah ni pasal PC (Press Conference) *sidang media
best kan? tetiba femes satu Malaysia.. tah2 Asyraf ni dapat pampasan dari kerajaan London..
Haaaaaaaaaaaaaaahhhh!! beraya sakan laa abang London kita..he3


okey... buat masa ni,, Mamat London bajet hensem uh (Reece Donovan) di penjara di sebuah penjara.. 
aku pun tak tahu penjara mana.. kalau penjara Pudu,rasa-rasa aku dah nak kene roboh..
penjara mana tah..

conclusian..Padan Muka!! tak dapat la Reece Donovan uh nak beraya dengan family beliau di London..HAHA


untuk keterangan dengan memaparkan ayat-ayat yang sopan, anda boleh lawati http://paspb2.blogspot.com




2 comments:

Faten @ MB said...

pity to him..

Hasrul Hazrin said...

@faten
hu3...hari ni nasib die.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...