Saturday, August 13, 2011

Happy Lefthanded Day!!

Assalamualaikum...

Firstly aku nak korang tau, aku sangat tension hari ni.. lagi-lagi part jage kedai., memang tak boleh tengok muka customer hari ni, asyik nak marah je,nak maki pun ada,...paling aku marah kalau tengok muka bangla,fuuhh!! lagi lah aku nak marah, muka bajet nak friendly tapi kerja asyik berhutang seringgit,. maki terus aku sama bangla tu tadi.. HAHA.. aku pun tak tau la aku apa sebab aku tension,, serius aku tension gila hari ni... aissshhhh..

huh!


okey.. chiLL k, kita masuk tajuk entry kita.. happy sikit.. :D
haaah! COMEL adik kita... he3..


cube tengok gamba brader kita..



ngan



tau tak ape persamaan dorang??..
dah tau?
kompem-kompem korang dah tau sebab dah bulat-bulat terbonjol buncit kat tajuk entry ni..
HAHAHA..

dorang lefthanded..


bukan abang ROCKER "Pada Syurga DiWajahMu" ni..
haaah!! bukan yang ni..


tapi yang ni..



mean Pengguna Tangan Kiri a.k.a KIDAL!


Main point aku tulis entry ni bukan sebab nak meraikan hari-hari istimewa dorang.. tapi untuk menyatakan, korang ni memang istimewa... siap ada hari lagi yang sambut korang.. kalu aku? tunggu jadik bapak laa baru ada orang nak sambut Hari Bapa.. haha..


O.K.U??..
bukan! dorang bukan oku,. dorang less je dalam pengunaan tgn kanan., dorang lagi selesa dan lagi hebat kalau guna tangan kiri,. hebat kan?
*aku puji ikhlas ni

HAHA.. untuk yang lefthanded uh, korang di kira golongan minoriti dalam bidang neurologi tangan-tangan ni..


lagi satu! ramai tau orang ternama lefthanded.. nak tau sape??


Uncle Barrack Obama

Auntie Angelina Jolie

Abang Man Kidal
*kasi ikan goreng sikit bang..


HAHA.. wokey.. jangan lupa tau hari ni hari happy korang.. tapi sayang kan, MAXIS tak bagi call free.. HAHA.. jangan risau, aku ada kat sini nak happy-kan korang...
wokey! kat sini aku list sapa2 yang aku ingat yang die uh lefthanded


haaaah! tu je yang aku ingat, sorry kalau aku ade terlupe... untuk korang yang membaca, tapi lefthanded Happy Lefthanded Day untuk korang..

p/s: jangan ingat korang istimewa.. HAHA..

12 comments:

amir fadhli zainal abidin said...

aku dah kata,aku special..kaw jek tak admit..hahaha!

Hasrul Hazrin said...

aiikkk?? baru satu special bro.. HAHA

biehaa said...

orang kidal pandai,tapi yg tulis guna tgk knn lagi pandai HAHAHA

Hasrul Hazrin said...

@biehaa
betul,betul,betul... HAHA..
sbb majoriti drpd kitakn righthandd..

AiDa SyaFiQa said...

sampai hati ko lupe kat aku hasrul..
aku pun lefthanded jugak la~~~!!!

Hasrul Hazrin said...

@aida
aq xtaw la ko tu lefthanded.. ko bukan pernah tulis depan2 mata aq pown.. mne la aq taw.. HAHA..

kjaharun said...

untungla~~ Angelina Jolie tu auntie awak.. kirim salam eh :) hahah

Hasrul Hazrin said...

@kjaharun
hu3.. panggil mak Long taw..HAHA

Iryana said...

tima kasih wat entri utk lefthanded...
tapi sayang...saya bkn lefthanded... :p

biehaa said...

hari raya pertama jgn lupe buat entri.HIHIHI

Hasrul Hazrin said...

@iryana
tp cakap mcm lefthanded r..
paiseehhhh..HAHA

Hasrul Hazrin said...

@biehaa
raya ketiga baru aq buat.. sebab! raya pertma ngn ke dua aq nk bedal kuih raya puas2! aq nk beraya je..HAHA
nt xlah kempunan bile masuk utem..HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...