Thursday, August 4, 2011

Ramadhan + Puasa #4 (taknak,taknak.taknak laa!!)

Assalamualaikum...
hye!.. okey,malam ini aku nak cerita pasal juadah berbuka tadi... haaaaaah! sebab juadah berbuka tadi-lah yang paling sedap yg pernah mak aku buat selama kami sekeluarga berpuasa ramadhan ini...heeee~
juadah yang disebut-sebutkn adalah Nasi Putih+Sup Ayam+Sambal Kicap+Tempe Goreng+Tahu Goreng+Fishball Rebus(ade eh fishball rebus????).... fuhhhhhhh... seriusly kenyang campur happy masa berbuka tadi.. hahahah...
tapi!!! kalau yang sedap uh mestilah ada yang tak suka kan? buat pertama kalinya mak aku mem-bubuh sayur yang paling di dislikes aq.. korang nak tau apa??.. TAUGEH laaaaa..






gambar-gambar ni, aku ambil dari PakCik Google Store.... heeeee~

tengok taugeh pun aku dah tak da selera, apa lagi kalau makan.. krak,kruk,krak,kruk bunyi...
hahahahahhahaha


ok.. lagi satu aku nak mention yang aku nak join contest raya daripada adik blogger 
Telaga Putih Works (Firdaus) heee... korang dah join?? aku dalam proses menyiapkan kad raya.. heeee.. susah taw nak edit yang sedia ada punya... ingat senang ke.. aku main tekan tekan kat google cari poster yang  already exists kt google store... aku rompak edit baru.. heeee... hebat kan??
                    join sekaki yaaa.. kita menang duit raya sama-sama...

4 comments:

Telaga Putih said...

erk!! adik? umo bp bro? 19 ke??

Hasrul Hazrin said...

hahahah.. mmg xnk jdi adik eh??/

Telaga Putih said...

sbb ko lg bwh dr aq.. aq 20 lbey da..

Hasrul Hazrin said...

aq taw aq bawah.. dh lame aq stalker ko pnt blog ngn fb.. harhar.. aq add bkn nk approve.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...