Tuesday, August 9, 2011

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)

Assalamualaikum...
Lambang Kemegahan 4 September 2011

Hari ni aku terasa excited sekali nak update blog ni..he3.. 
okey, hari ni tajuk entry kita adalah berkenaan dengan UTeM... terasa excited nak tulis sebabnya semalam aku mimpi aku dah masuk UTeM.. harharhar (over-excited ni)..

First-first sekali, aku nak ucapkan tahniah kepada para-para Future Mahasiswa/i UTeM untuk bulan 9 ni... 
kita kawan nak??.. awak email saya k, nt saya reply,. he3
*nak kene pelempang jawa budak ni!!!

Disini, aku nak merakamkan jutaan terima kasih kepada pakcik dan makcik UPU kerana terlihat nama saya dalam qualification untuk ke-UTeM... he3..Alhamdulillah dapat untuk sesi kemasukan September 2011..
*tepuk tepuk

kampus induk dorang... nasib la ko UTeM.. kalu ko UWSM,UIKNM,UTQM*.. kompem2 aku bako ko...
kita bako,kite bako,kite bako!!!!!

*U tu sume di Taja secara Official-ny oleh aku.. he3


Yang membuat aku merana ni sebab tarikh kemasukan pada 4/9!!!
huhhhhhhh!!! dalam raya ke-3 or ke-4 mcm uh...
pergggghhhhh!!!! tak dapat la pakcik saya nak rasa kuih raya Mak long, Pak ngah, Pak Usu, Pak Ucu,,,
tu baru belah mak yang pangkat pakcik makcik kalau belah bapak??... kalau yang pangkat atuk nenek??
yang sama pangkat dengan aku (sepupu sepapart) haaaah!!! mane nak korek mase untuk beraya pakcik??!!
nak rasa kuih SEMPREEEEEET dengan TEMPEYEEEEK pun tak rasa manis nya kalau asyik fikir nak masuk UTeM je.. aisssshhhh...
*marah tahap sampai nak bunuh anak Big Foot ni...

Kita co0l kejap~
fuhhhhhhhhhhhh...
okey tolak tepi kes raya beraya ni..


abang senior!!! ni adik junior nak masuk utem!!! adik nak jadi mcm abg.. SUKSES,SUKSES!!!
hahahaha

Memandangkn kena terima kenyataan, aku terpaksa menyibukkan diri aku dengan menenangkan hati aku yang gusar dan kurang sabar ni.. hahaha...
aku stalker page UTeM, cari lah apa yang patut... tengok-tengok permandangan kat situ,. huh! nasib baik ko UTeM.. hahahaa
nak hilangkan rasa marah punya pasal, aku nyanyi lagu corporate dorang,,
tajuk-nye UTeM Gemilang..
haaaaaaaah!!! kompem best lagu ni.. lagu ni boleh masuk Grammy's Award  aw!!
 Abg Bruno Mars, Kak Miley Cyrus, dan Makcik Jenifer Lopez pun boleh kalah!!!!
sebab apa??,, sebab lagu ni dicipta oleh Pakcik M.Nasir kita..
hebat kan?? jangan main-main dengan UTeM..
hahahahahahaha


hah! dah penat melalut ni, berbuih mulut aku,.
harhar..
conclusion-nye Aku Budak UTeM...
*aku cepuk budak ni kang!
hahaha.. happy tak??
doakan aku yer moga sampai la ke Convocation( betul ke mcm ni eja die??) UTeM uh dalam 4 tahun akan datang.. lepas tu, aku terus kawin!! tak nak tengok godaan dunia dengan nafsu yang membara..
*weyh budak puasa laaaarhhh!!!!
hahaha


wokey.. dedicate to all my friends yang dapat U uh especially budak-budak Matrik!
yang sama U dengan aku, jangan lupe kita ber-DOTA balik la yer...
yang lain uh,gudluck untuk korang kat U nt.. aku tak da, tak bermakna korang tak leh belaja..
*bajet kiut budak ni..
ingat kat mak ayah korang aw, belaja baik-baik., dah dapat elaun,PTPTN, JPA, jangan lupe bank-in kat akaun aku sikit.. aku nak melabur, sebab nak kumpul duit kawin.. harharhar!!!
tak sabar tggu lg 4 tahun nak masuk paper... hahaah

okey la... dah habis..
:D


Notapuasa hari ni: aku benci kalu bangla balik kerja pastu datang kat kedai aku,, huissshhh! bau GLADE PLATINUM pun tak bole hilangkan bau peluh dorang.. Baka ape dorang gune ek???.. =,="

6 comments:

k-rule said...

untungla jadi bdk u kan?

Hasrul Hazrin said...

untung laen cite.. hahah.. diploma pun ok gak pe,. :D

liyanalalala said...

semangat betul kau.

o mak ai.
awalnya korang masuk..
tak sempat la nak beraya puas2.. hahaha

Hasrul Hazrin said...

liyana: taw xpe??,,, xdpt nk beraye umah ko kn?? he3

Izzat said...

pandai2 je bngunn tuh kampus induk utem..cehh...haha

Hasrul Hazrin said...

@izzat

HAHAHA.. mse nih blom jdi bdk utem lg laa.. mne aq taw..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...