Wednesday, September 28, 2011

Saya Mengaku Saya Justin Bieber!

Assalamualaikum...


Agak-agak berape lama dah aku tak update blog?? HAHA
dr start seminggu sebelum raya sampai ke "laaaa" ni..

amacam raya?
*soalan cepu timah

hekhek.. syawal dah nak habis kan? mood raya dah hilang... puasa 6??? HAAAAAH!!!! :D

okey!
berbalik ke tajuk entry, agak-agak korang sape Justin Bieber??

korang kenal Miley Cyrus??
*cehhhhh,,,lari topik..HAHA.. saje je nk famouskn Miley Cyrus...

aku kat sini just nak cakap yang aku sekarang minat Justin Bieber,..hekhek..
tah laaaa ek.. maybe lepas aku dengar lagu Never Say Never ngan That Should Be Me tuuu..
HAAAAAH!
pecah mangkuk tingkat aku laa..
dulu-dulu aku cakap aku tak minat langsung JB ni..

sebab apa?
1)bajet kiut
2)bajet hensem
3)bajet femes
4)bajet sume pempuan gile kt die
5)bajet SUPRA die mahal gile.. <--- Everlast aku lagi mahal laaaa..HAHA
6)bajet Baby,Baby,Baby o0o0o0o0wwwhhhh...
7) dan semua yang bajet ada pada JB yang dulu..hekhek..

pada aku laa.. JB ni ikon remaja dunia macam Miley Cyrus yang dulu..
habis aku sape?
aku adalah saya.. saya adalah CUTE... hahahahahahahha

agak-agak, ada persamaan tak??




hekhek... yang tak sama just die gambo kt studio, aku gamba kt bilik air Kampus Industri UTeM..HAHAHAH



okey2.. enjoy music JB yang aku minat sekarang k..

lagu yang sungguh INSPIRING sangat-sangat...HAHA



lagu touch-full.. kan,kan,kan???

6 comments:

Zetchi Henry said...

eh, memang betullah
banyaknya persamaan
maha suci tuhan
knp aku xpernak perasaan bhw school mate aku
serupa dgn JB Niee????

:P

Hasrul Hazrin said...

@zatchi

haaaah! taw xp.. jgn risau, even aq femes mcm die, aq ttp ingt kawan..HAHA

amir fadhli zainal abidin said...

eee...tlg la..ak xrela selena gomez ak bercinta dengan kaw..

Hasrul Hazrin said...

@seyh

HAHA.. JB dh break ngn Selly laaa..

ashikinzulkefli said...

err, mana ade kau lagi hensem kot. hjahahahahahha

Hasrul Hazrin said...

@eykin

hakhak.. aq taw.. huuuuuuu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...