Wednesday, November 30, 2011

Kerinduan menyerlah

hye! ni aq masa kecik-kecik... comel kan? dah pandai bergaya dah... macam Bruno Mars.. :)

Assalamualaikum...

oouuhhhh.. terlalu eksaitet nak update blog..
he3..
sebab aku sangat bosan menghadap laptop yang berlatar belakangkan almari coklat... grrrrrrr..
maaf ye.. muka di-sensored, disebabkan terlalu tension dengan assignment.. :)


okey, berbalik kepada tajuk entry...

kalau la ada time machine... hmmmmmmmmm...
aq nak balik zaman kecik-kecik dulu..
tak nak jadi besa.. nak jadi budak-budak je..
tak de assignment,.
aq tak nak masuk U...
he3..

kalau boleh, aq nak jadi budak sekolah menegah balik.. HAHA
macam nih..
he3.. mase form 4... zaman tak tahu apa tu MATANG.. he3..

haaah! ni form 5, aq pengawas... :)


buat pengetahuan, aq ada banyak assignment,, lecturer pun satu, bagi la assignment awal-awal sem dulu.. tak la aq tergedik-gedik nak settle hujung-hujung sem nih.. dah la penuh ngan test,kuiz... aissshhhh...
grrrrrrr.. sume ad dalam kepala ni.. HAHAH
dengan self-problem xsettle settle..

tapi....
kalau la boleh jadi budak-budak...




radiate love...
:)

Tuesday, November 15, 2011

waiting outside the lines

huh! test aq ad 3 lagi minggu depan... 2 subjek pasal hafal menghafal.. 1 pasal kire mengire.. he3.. tp aq lg minat sbjek kire mgire uh.. sbb xbosan sgt.. kalu buat tutorial ad siap skema lg.. he3..
okey2.. memandagkan hari ni niat nak mengupdate blog berkobar kobar.. tp xtaw nak tulis ap.. HAHA..
so, aq menexposed kan diri aq kearah GREYSON CHANCE.. he3..

my little cute brother.. korang ada??



o.m.g! o.m.g!

greyson!!! adore u much!! i love you!!

macam tu la yang aku tengok kat fb.. ramai orang dah tergila-gilakan  mamat kenit ni.. heeeeee...

aq pun minat dia.. serius! gile-gile punya serius! HAHA..

kalau korang tengok muke die..

perrrrrrrrrgggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

macam muka aq masa kecik! HAHA

serius aq cakap nih.. xpayah nak gelak-gelak kan aq.. 

waiting outside the lines uh lagu die..

meaningfull kot lagu uh.. die xmacam JB,. xmacm Miley..

tp Miley much better laa..

die cute,suara sedap.. boleh replace bieber kat dunia.. HAHA

I HATE BIEBER... hekhek.. :)

amboooooi~ macam aku.. HAHA



Saturday, November 5, 2011

O.M.G! It's Miley!!!




kenal??..


dah kehabisan idea laa nak update blog.. heeee..
bile time ad idea je, tak de mood pulak..
HAHA..

skrg dah ada mood, nk update pasal idola aku.. heeee..
bukan Justin Bieber, tp Miley Cyrus...


p/s: Justin Bieber tak pernah jadi idola aq.. :P



Kenal??..

kenal kan??

kan??



Party In The U.S.A??..


Ordinary Girl??


When I Look at You??


The Climb??

xkenal search youtube k.. :)
heeee


yang aku nak cerita semalam aku mimpi die..
HAHA..
aku bercakap betul-betul depan dia...
wahhhhhh...
betul-betul fanatik.. he3

lebih kurang macam ni la dialognye..

Me: Hi Miley...

Miley: hey,, hi.. asrul right??

Me: (weird,, =,=") yeahhh.. u know me??

Miley: absolutely my dear fan.. :)

Me: hoooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! OMG!!!

Miley: GAGAGAGAGGAGAGA.... (gelak die macam kt gambar ni)


Me: ambbbbbbooooooiii, buruk bebeno... HAHA

Miley: sorrry??.

Me: upppsss...,, owwhhh Miley.. I Love You!!! i've all ur song,all ur album.. almost 100% baby~ HAHA

Miley: i know...

Me: how??

Miley: because i've checked already on ur laptop... right??

Me:  O.M.G!!!!


lepas tuu dah tak ingat ap2.. he3..
happy mimpi aq malam td.. HAHA..


dan dedikasi yang terutama sgt untuk2 semua peminat Miley Cyrus, die send regard kt korang heee...
especially untuk

HAHAHAHAHA.. :)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...