Wednesday, November 30, 2011

Kerinduan menyerlah

hye! ni aq masa kecik-kecik... comel kan? dah pandai bergaya dah... macam Bruno Mars.. :)

Assalamualaikum...

oouuhhhh.. terlalu eksaitet nak update blog..
he3..
sebab aku sangat bosan menghadap laptop yang berlatar belakangkan almari coklat... grrrrrrr..
maaf ye.. muka di-sensored, disebabkan terlalu tension dengan assignment.. :)


okey, berbalik kepada tajuk entry...

kalau la ada time machine... hmmmmmmmmm...
aq nak balik zaman kecik-kecik dulu..
tak nak jadi besa.. nak jadi budak-budak je..
tak de assignment,.
aq tak nak masuk U...
he3..

kalau boleh, aq nak jadi budak sekolah menegah balik.. HAHA
macam nih..
he3.. mase form 4... zaman tak tahu apa tu MATANG.. he3..

haaah! ni form 5, aq pengawas... :)


buat pengetahuan, aq ada banyak assignment,, lecturer pun satu, bagi la assignment awal-awal sem dulu.. tak la aq tergedik-gedik nak settle hujung-hujung sem nih.. dah la penuh ngan test,kuiz... aissshhhh...
grrrrrrr.. sume ad dalam kepala ni.. HAHAH
dengan self-problem xsettle settle..

tapi....
kalau la boleh jadi budak-budak...




radiate love...
:)

2 comments:

gadis biasa said...

ni kirakan da terlalu tension r tu hasrul... tp tol lah .. jd dax kecik lg best

Hasrul Hazrin said...

@gadis biasa

yup2.. tensen gile.. sume assignment nk mggu ni..HAHA

kalu boleh,aq pun nk jdi bdk kecik.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...