Saturday, November 5, 2011

O.M.G! It's Miley!!!




kenal??..


dah kehabisan idea laa nak update blog.. heeee..
bile time ad idea je, tak de mood pulak..
HAHA..

skrg dah ada mood, nk update pasal idola aku.. heeee..
bukan Justin Bieber, tp Miley Cyrus...


p/s: Justin Bieber tak pernah jadi idola aq.. :P



Kenal??..

kenal kan??

kan??



Party In The U.S.A??..


Ordinary Girl??


When I Look at You??


The Climb??

xkenal search youtube k.. :)
heeee


yang aku nak cerita semalam aku mimpi die..
HAHA..
aku bercakap betul-betul depan dia...
wahhhhhh...
betul-betul fanatik.. he3

lebih kurang macam ni la dialognye..

Me: Hi Miley...

Miley: hey,, hi.. asrul right??

Me: (weird,, =,=") yeahhh.. u know me??

Miley: absolutely my dear fan.. :)

Me: hoooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! OMG!!!

Miley: GAGAGAGAGGAGAGA.... (gelak die macam kt gambar ni)


Me: ambbbbbbooooooiii, buruk bebeno... HAHA

Miley: sorrry??.

Me: upppsss...,, owwhhh Miley.. I Love You!!! i've all ur song,all ur album.. almost 100% baby~ HAHA

Miley: i know...

Me: how??

Miley: because i've checked already on ur laptop... right??

Me:  O.M.G!!!!


lepas tuu dah tak ingat ap2.. he3..
happy mimpi aq malam td.. HAHA..


dan dedikasi yang terutama sgt untuk2 semua peminat Miley Cyrus, die send regard kt korang heee...
especially untuk

HAHAHAHAHA.. :)





6 comments:

ashikinzulkefli said...

asik asik mileyyyyy =="

Hasrul Hazrin said...

@eykin

serius laaa aq mimpi die smlm.. HAHA

Izzat said...

salam miley cyrus..miley cyrus korban bpe ekor thn nih asrul?

Hasrul Hazrin said...

@izzat

oooo... tu aq xtaw r.. xcheck lg twitter die.. hehehehehhhehe

Izzat said...

seminggu kt umh rindu ak nk dgr sal si mileys nih..huhu...

Hasrul Hazrin said...

@izzat
amboooooi~ rindu pulak.. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...