Monday, September 17, 2012

Motherfucker

first of all, please review this first
Motherfucker with Wikipedia

Motherfucker with wikipedia?
hahahaha...

Dah baca?.. motherfucker atau lebih sinonim dengan orang melayu kita sebagai KEPARAT ataupun PUK!M@*... lebih dikenali dikalangan pengguna Twitter sebagai POH-KEH-MAK,, haaah!
aku pun tak tau kenapa word tu digunakan untuk bersosial dikalangan mereka(bukan aku,, aq budak baik) *tiputipu

*seperti biasa, ayat yg di bold dan dikalerkan dgn rona warna hati menyatakan ia satu DOA.. :D

Ataupun korang pernah dengar lagu Nicki Minaj yang bertitlekan Starship??
haaaah! jangan tertipu dengan dorang.. tu semua agenda ILLuminati.... *ayoookkk tak tauuu

apa korang ingat lagu tu berkisarkan tentang Kapal U.F.O ke?
haha.. korang tengok liriknye betul-betul..
lagi sekali itu semua agenda ILLuminati... *ayook tak tauuu... :P

About Motherfucer
errrmmmm.. Pakcik Wiki tu cakap Motherfucker sebagai kata hubung (ayat kene sopan) Mother (MUM) Fucker (FARAJ),,,
nampak kan ketidaksopanan die??
so, budak-budak zaman sekarang lebih sinonim menggunakan perkataan tu ketika marah/lapar dan dahaga..
betul! serius,, sebab iooolls pun pernah cakap..haahahahaha...

tapi sekarang, iooolls nak berubah, kurangkan penggunaan kata-kata kesat untuk kebaikan diri iooolls dan keselamatan bakal bini ioolls.. haaaaah! gempak kan?

so, awak semua termasuk juga pak polisi yang bekerja siang ataupun shift malam, kurangkan lah,,, ermmm.. bukan kurangkan, tapi buanglah kata kata kesat tu dari diri anda... bukan perkataan tu je, termasuklah perkataan perkataan lain yang macam b@b!,$!@L dan se-ibaratnya... haaah! terukkan bahasa melayu aku? hahahaha...

Sesungguhnya kebaikan seseorang itu datang dari hati nurani mereka sendiri..
bukan sebab orang lain aw, orang sekeliling cuma menjadi batu loncatan je kat kita untuk memilih jalan yang STRAIGHT or GAY or LESBIAN... hahahahhahaha

Pesanan ni MEMANG (lihat tu, aku dah marah..) untuk mereka-mereka yang sering menggunakan bahasa-bahasa sedemikian.. untuk aku jugak okeeeyyyhhh..
okey2, dah habis... *tepuk tangan

#QuoteForToday : Be Realistic and be Materialistic as well~
hahaha.. nampak tak permainan quote tu??..
mean, jangan lah ketinggalan fashion, bukan nya fesyen yang keterlaluan,... kadang kadang tu, manjakan lah diri anda untuk ber shopping.. treat ur mind macam bershoping or makan mewah-mewah once per month.. barulah tak kusut nanti... tapi mewah ngan bershopping tu ikutlah keperluan k...
jangan nk bershoping kat JPO, memang bankrupt la mak ayah ko.. mak ayah aku pun ambik kunci kereta bila aku nak pergi JPO.. hahaha



3 comments:

q a b i l said...

hahaha rugi ah tak daftar mpp. kau layak ni kahkahkah XD

Hasrul Hazrin said...

nak jadi, tapi xnak promote diri... haha

Aku Penghibur said...

hanya mampu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...