Wednesday, September 19, 2012

Twitter Diaries #1

Selamat Malam sayangg~~

kadang kadang terasa hot bila follower kita lagi ramai dari orang yang kita following kan?
hehehehehe...

ada benda nak di cerita pasal twitter ni..
memandangkan ni Post pertama pasal twitter dalam Destiny Hope ni,
so, aku akan compilekan moment terindah..
haaaaaah! nampak kan sweet tu?
tak lah moment terindah sangat,,
just simple simple simple je..

okey, pasal twitter,
yang paling best sekali adalahhhh..


haaaaah! dah nampak permainan dia??
ke tak nampak lagi..
cer try zoom abis abis gambo tu..
tengok la follower ioollls yang ke-2 dari atas tu.. he3

kes ni dah lama jadi,
just nak berlagak je sekarang ni.. haha
 sekarang ni, tengah tunggu Miley Cyrus, Najwa Latif ngan The Wanted follow aku..
ingat senang ke aku nk follow orang?
oouuuhhhh,, bajet bajet~~~~


okey, untuk malam ni, kes twitter,,
nampak tak trending kat Malaysia malam ni?
trending pasal kenegerian sikit.. haha


tak payah nak nampak sangat permainan tu yeee..
haha..
orang johor ni batak batak je lebih... Bajet Legoland la tuu..

wooooooooooiiii! yang penting negeri ko ada ke?
hahahahaha...
ikut suka dorang la nak buat kat mana pun..
jelesss letteww...

tadi pernah jadi 1st trending kat Malaysia la,
tapi tak sempat nk printscreen,
tau lah kan,, ioollss dah start ad kerja rumah sekarang...
oouuuhhh bajet bajet lagii~~~~


*tepuktepuk 
tu tanda dah habis kan?
he3..
kbai :)



#QuoteForToday : The greatest happiness depend on what you think
for sure, people all over the world nak happiness kan?
happy di dunia dan di akhirat..
cer try pilh nak bahagia dunia ke akhirat??
kalu pilih nak bahagia akhirat, kan lebih baik kalu nk bahagia dua dua skali..
ye tak??





1 comment:

windwalker said...

Untungla ramai jadi orang hot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...