Sunday, September 16, 2012

Who Owns Mamak's Heart??...

Situasi 1 : Mamak ajak aku ngan Poji makan kat luar

#UlasanMamak: Biar kita makan sama-sama.. tak payah suruh orang belikan bungkus..

#UlasanAku : Foiineee.. aq punya mood nk belikan korang lunch sbnrnye hari ni membuak-buak.. tapi mamak dah habaq lagu tu, dop jadi boh ye.. ye dak??.. ok mamak, anda KAPTEN... hehehehehhe



Situasi 2 : Mamak ajak aku ngan Poji main dota lepas lunch

#UlasanMamak : Lekaih laa,, sat g pkui 6 dah nak naik Gunung Bukit Beruang.. *nampak tak permainan dia??*

#UlasanAku :Sat g kot noh mamak, aku nak tengok movie baru Katy Perry Part Of Me... sebenarnya aq memang tak de mood nak main dota waktu tu.. buat2 nk tgok movie.. *nampak tak lagi permainan dia??*


Situasi 3 : Mamak ajak aku ngan Poji naik Bukit Beruang

#UlasanMamak : Nak bersukan agar perut yang kedepan dapat kebelakang balik

#UlasanAku : errrmmmm,,, perut aku tak pernah kedepan, steady maintain sixpack menyerlah setiap kali nak mandi... korang nampak tak sixpack aq??.. hmmmmmm



ni lah mamak yang aku cakap tu..
haaaaah!
korang jangan buat-buat tergoda eh..



Ulasan Keseluruhan : Maaf ye Mamak and Selamat Hari Lahir.. :)))





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...